d

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us
Image Alt

Werkwijze

Voortvarend en doordacht

Beleving vind je bij Emilio Expo niet alleen terug in het eindresultaat, maar ook tijdens de ontwikkeling hiervan.

Kenmerkend voor de werkwijze van Emilio Expo is de voortvarendheid. Elke fase wordt nauwgezet doorlopen, niets wordt uit het oog verloren. Dit geldt zeker wanneer er wordt gewerkt aan het idee voor de stand. Is het onderscheidend? Spreekt het de doelgroep aan en is het te realiseren? Pas wanneer er op al deze vragen met een ja zijn beantwoord, wordt het idee vormgegeven en uitgevoerd.

De weg naar jouw nieuwe stand stippelen we van het begin tot het eind voor je uit. Voordat we beginnen hebben wij uiteraard wel jouw input nodig. Wij houden je het gehele proces op hoogte en kunnen we je altijd precies vertellen wat de status is.

1. Briefing

De belangrijkste fase is zonder twijfel de briefing. Je wilt je met je bedrijf presenteren op een beurs. Het is misschien gek om te vragen maar waarom wil je dat eigenlijk? Wat heb je jouw klanten te bieden tijdens de beurs?

2. Planning

Nu we weten wat jij wilt is het van belang te kijken hoe we dat gaan realiseren. Er wordt een planning gemaakt en er wordt met de standbouwers gesproken. We leggen precies vast wanneer wat moet gebeuren.

3. Idee

Degenen die als eerste in actie moeten komen zijn de ontwerpers. Als eerste wordt er een concept voor de stand bedacht. Er wordt een schets van de stand gemaakt en die wordt verder uitgewerkt.

4. Begroting

Wij vinden het financiële plaatje net zo belangrijk als het creatieve. Dit geldt ook voor de onderbouwing. Onze offerte vertelt je precies waarvoor je betaalt en wat bij de prijs is inbegrepen en wat niet.

5. Presentatie

Het idee en de offerte worden voor je op papier gezet en toegelicht tijdens onze presentatie. Natuurlijk zijn wij zeer benieuwd wat je ervan vindt en misschien is er iets wat wij moeten aanscherpen?

6. Aanpassingen

Afhankelijk van je reactie passen wij het idee en / of de offerte aan. Het komt voor dat tijdens de presentatie en het overleg nieuwe toevoegingen worden bedacht. Dit verwerken we in een aangepast voorstel.

7. Goedkeuring

Wanneer we allebei volledig achter het idee en de financiële onderbouwing staan, dan pas wordt er begonnen met de uitvoering. Onze planning zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

8. Toestemming

Het eerste wat nu moet worden geregeld is goedkeuring voor de bouw in de beurshal. Wanneer we exacte datum weten waarop we mogen beginnen, nemen we voor de zekerheid nog een keer de planning door.

9. Electriciteit

Nu de toestemming er is wordt de elektra, het water en het schoonmaak geregeld. Zelf heb je geen omkijken en kan je je volledig richten op de presentatie tijdens de beurs.

10. Materialenlijst

Om er absoluut zeker van te zijn dat alles vlekkeloos en volgens plan verloopt is er een materialenlijst gemaakt die naar de standbouwers wordt doorgestuurd.

11. Standbouw

Je stand wordt gebouwd en op de afgesproken datum opgeleverd. Uiteraard zijn wij altijd standby mocht er bijvoorbeeld iets onverwachts gebeuren.

12. Opruiming

Na de beurs wordt de stand door de standbouwers afgebroken en opgeruimd. Mocht je je stand voor een andere beurs willen gebruiken, dan regelen we een geschikte opslagruimte voor je.