d

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us
Image Alt

Gibas

Grandcafé - standbouw

Gibas

Beleving is alleen mogelijk als je je onderscheidt van de rest en wel op een manier die je doelgroep aanspreekt.

Het merendeel van de stands op de Technishow is groot, heeft een technisch karakter en presenteert met veel ‘machine­geroffel’ het assortiment. Voor Gibas een extra reden om niet het product centraal te stellen, maar de klant.

Om die reden hebben wij ervoor gekozen de stand van Gibas volledig als Grand Café te presenteren. Gezelligheid en rela­tie­beheer staan voorop. Dit is dé stand om elkaar te ontmoeten en te spreken.

De naam Gibas is zo goed bekend, dat deze alleen op achterkant van de stand is te zien. Iedere beursbezoeker / klant  weet waar Gibas staat; altijd op dezelfde plek in dezelfde hal.

Op de keukenwand is een grote visual van een café Mofongo in Groningen te zien. Daar wordt een robotarm gebruikt voor het schenken van de drankjes. Deze robotarm is het enige, technische hoogstandje op de Gibas stand. Verder bestaat deze vooral uit steigerhout, gebeitst in noten kleur. En dat is opmerkelijk anders dan de vele technische machines en robots, die er op de Technishow te zien zijn.