d

Alienum phaedrum torquatos
nec eu, vis detraxit periculis ex,
nihil expetendis in mei.

contact
neva@office.com
+456933336454
2606 Saints Alley
Tampa, FL 33602
Follow Us
Image Alt

Fetim Group

Solid Floor- standbouw

Fetim Group

Beleving, of beter gezegd merkbeleving, vraagt om een stand die onderscheidend is. Die aandacht vraagt en vooral trekt. Zo’n stand kan verrassen of zelfs overweldigend zijn. Een ding is zeker, de link met het merk, de houder van de stad is duidelijk aanwezig.

Zo is deze stand duidelijk een Solidfloor stand. Het ontwerp zouden we nooit voor een andere opdrachtgever kunnen maken. Laat staan, dat die stand dan voor dezelfde beleving zou kunnen zorgen.

Deze stand van Solidfloor (onderdeel van Fetim Group) is door ons gebouwd voor de beurs ‘Domotex’ in Hannover in 2016.

De stand heeft met de S-vorm een geheel unieke uitstraling. Op de stand zelf zijn door gebruik van hoge kasten veel presentatiematerialen van Solidfloor te zien. Voor het overzicht is alles keurig naar kleur ingedeeld.

De vormgeving is straks, modern en inspirerend. Op de Domotex weet de stand de aandacht van vele architecten te trekken. En dat zegt genoeg, zeker deze groep is veel gewend op het gebied van ontwerp en bouw.

Het is voor ons altijd een uitdaging om aan wensen van onze klanten te voldoen binnen de gestelde budgetten. Eén die we altijd graag aangaan. Een spel tussen creativiteit en budget. Hoe meer budget hoe creatiever we uiteraard kunnen zijn, maar hoe minder budget hoe creatief we zullen moeten zijn.